Comunicat

Curtea de Apel Bucureşti aduce la cunoştinţa publicului faptul că, începând cu data de 11 februarie 2022, va avea o nouă pagină de internet disponibilă la adresa www.cab1864.eu.
Conceput de un grup de judecători şi specialişti IT din cadrul instanței, cu sprijinul tehnic al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, site-ul nou asigură, într-o notă care îmbină modernitatea şi utilitatea, informaţii variate, uşor accesibile pentru public şi care contribuie la deplina transparenţă a activităţii instanţei. Pot fi vizualizate de către toate persoanele interesate, în mod facil şi structurat, informaţii privind organizarea instanţei, datele de contact, atribuţiile compartimentelor, şedinţele de judecată şi cauzele aflate pe rol, precum şi o serie de aspecte utile, menite să asigure cetăţenilor o mai bună adresabilitate la serviciile oferite de instanţă.
Alături de Dosarul electronic, sunt funcţionale noi aplicaţii informatice care şi-au dovedit utilitatea în activitatea altor instanţe, precum E-legalizare şi Şedinţe on-line, concepute de specialiști IT din cadrul Tribunalului Bucureşti, menite să faciliteze accesul la serviciile publice.
În sprijinul publicului şi al practicienilor dreptului, site-ul nou găzduieşte o secţiune care conţine o bogată jurisprudenţă a Curţii de Apel Bucureşti, în toate materiile din aria sa de competenţă.
Migrarea datelor pe noua pagină de internet poate afecta temporar funcţionalitatea site-ului.
CONDUCĂTORUL BIROULUI DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

JUDECĂTOR LUMINIŢA CRIŞTIU-NINU
PREŞEDINTELE CURŢII DE APEL BUCUREŞTI

Skip to content